Politica de confidențialitate

 

Adresa sitului web este: http://profisystem.ro si este in proprietatea exclusiva a societatii Femaris SRL, cu sediul in Cihei, nr. 252 – 50, județul Bihor, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/735/2001 si avand CUI RO14211709, denumita in cele ce urmeaza Femaris sau Furnizorul.

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Femaris sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Acceptarea se considera fara rezerve. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului, precum si pentru actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara a acestui Site.  

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau clarificari Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

In cazul in care Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul, acesta are dreptul de a renunta la accesul la Serviciile oferite prin intermediul Site-ului, la primirea de newslettere/ alerte/ notificari din partea Femaris, fara nicio garantie ulterioara din partea Femaris. La primirea unei notificari in acest sens din partea Clientului, in scris, Femaris va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul poate reveni oricand asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta prezentele clauze, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al Femaris sau cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

Utilizarea Site-ului acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Femaris;

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Femaris va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Femaris sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Prin „date personale” se inteleg datele unice individuale, adica orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal (daca este cazul), IP sau numar de telefon.

Vizitatorii sitului care se incadreaza in aceasta categorie sunt persoanele fizice identificate sau identificabile.

O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice propriei identități fizice.

Intotdeauna, cand solicitam datele tale personale iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la ele si bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

Scopul colectării datelor este: inscrierea la newsletter si transmiterea de oferte, daca se solicita acest lucru.

Newsletter / Alerta – buletin de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) trimis de Furnizor cu referire la produsele, serviciile si/sau promotiile desfasurate de catre acesta intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Femaris cu referire la informatiile continute.C

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.


Continut înglobat de pe alte situri

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Cu cine partajăm datele tale

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău.

Informațiile oferite de tine, ce conțin date de identificare pot fi folosite în scopul întocmirii documentelor de angajare și a altor documente ce vizează exclusiv relațiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise către autoritatile statului.

Cât timp îți păstrăm datele

Datele din facturi și comenzi vor fi păstrate conform codului fiscal în vigoare.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Cum ne poți contacta

Daca ai nevoie de orice informatii legate de site-ul, produsele sau serviciile noastre ne poti contacta la adresa info@profisystem.ro

Daca:

– vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina
– vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine
– vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus
– sau daca ai o plangere la adresa noastra

te rugam sa ne scrii la adresa de email info@profisystem.ro sau la nr de telefon 0359-408556.

Cum îți protejăm datele

Datele dvs. personale sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice care respecta cerintele legale si de reglementare romane si europene care asigura securitatea si confidentialitatea acestora.