Aliniere laser acum pe tableta

PRÜFTECHNIK dezvaluie noua solutie de aliniere laser pentru Apple si Android folosind un smarthphone sau tableta.

tab@lign, o solutie unica pentru alinierea arborilor, ofera mobilitate, conectivitate si in acelasi timp este extrem de rentabil.

„In domeniul mentenantei, observam un trend din ce in ce mai mare in utilizarea tabletelor la locul de munca. Pentru a satisface nevoile clientilor, am decis ca acum este momentul oportun pentru a introduce pe piata primul sistem de aliniere laser utilizand o tableta.”, spune Michael Stolze, Managing Director, PRÜFTECHNIK Alignment Systems.

Folosind ultimele tehnologii din domeniul dispozitivelor mobile, aceasta solutie de aliniere este valabila echipelor de mentenanta si profesionistilor, la locul si momentul potrivit. Alinierea laser nu a fost niciodata atat de convenabila si integrata, aceasta solutie combina informatiile, uneltele si aplicatiile necesare efectuarii alinieri intr-un singur pachet.

Functionalitatile intuitive fac tab@lign solutia mobila ideala pentru aplicatii de aliniere standard. Bazat pe tehnologia patentata cu un singur laser de  la PRÜFTECHNIK patented, tab@lign ofera si alte caracteristici puternice cum ar fi Active Clock pentru masuratori precise si Live Move pentru corectii in timp real. Rezultatele sunt afisate pe un ecran care include ambele rezultate ale cuplajului si picioarelor pe verticala si orizontala. Se poate genera un raport grafic care poate fi trimis prin email direct de pe tableta.

tab@lign este compus din aplicatie, echipamentul de masurare si un modul Bluetooth® wireless.

O tableta industriala care poate fi operata cu manusi este valabila ca si optiune. Aplicatia tab@lign app, inclusiv un mod demo, poate fi descarcat gratis de pe Apple App Store si Google Play.

Mai multe despre tab@lign...